promotie trailers
promotie trailers

Promotie trailers

Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Het is bijna het oudste beroep in de wereld. Promotie maken voor uw bedrijf. Maar hoe valt u op als bedrijf tussen al die andere bedrijven? De keuze van media is ook al zo groot dat u als ondernemer de bomen door het bos niet meer ziet staan. Totdat u uw klanten uitnodigt in een van onze promotie trailers die helemaal is ingericht in de stijl van het bedrijf. Geef uw klanten een optimale klantervaring waarin u zich heeft gevestigd op een interessant evenement. Een fijne bijkomstigheid is dat u ook onderweg naar het evenement al reclame voor uw bedrijf aan het maken bent. De bestickering aan de buitenkant van de trailer kunt u namelijk helemaal zelf bepalen.

Het mooie van promotie trailers is dat u offline contact hebt met uw klanten in een informele sfeer. U kunt een promotie trailer huren om nieuwe producten te laten zien, een seminar te geven of juist om een borrel te organiseren om uw klanten te bedanken. Naast dat u promotie trailers inzet voor bestaande klanten, kunt u ook nieuwe klanten aanspreken. Bevinden uw klanten zich veel op een bepaald evenement? Huur dan een van onze promotie trailers en zorg voor een plekje op het evenement. U valt zeker weten op!

Een van de voordelen van de promotie trailer van Van Geel Roadshows is dat het een mobiel medium is, de ene dag in Zandvoort, de andere dag op locatie bij een event in Brussel. Om vervolgens naar Milaan te rijden. U kunt deze trailer huren voor een bepaalde periode tegen bijzonder interessante voorwaarden. Met chauffeur of zonder chauffeur. Volledig naar uw wensen ingericht en op een plek waar u uw klanten kunt verwachten. Wat te denken van een compleet multimedia systeem, koelkast, catering? Het kan allemaal! De bestickering aan de buitenkant en het interieur in de trailer kunt u helemaal inrichten naar wens. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Contact

Heeft u interesse gekregen in het huren van een van onze promotie trailers of wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen? Dat kan! U kunt u ons bereiken via (+31)13 5220610. of vul het contactformulier in op onze website. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken.