Promotie trailer

Promotie trailers

Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Het is bijna het oudste beroep in de wereld. Promotie maken voor je bedrijf. Maar hoe val ik op als bedrijf? Tussen al die andere bedrijven die ook willen opvallen? De keuze van media is ook al zo groot dat je als ondernemer de bomen door het bos niet meer ziet staan. Totdat. je een grote trailer voorbij ziet komen met daarop een reclame uiting. Of een grote reclametrailer waar je even binnen kunt lopen en een drankje doen. U kent ze wel, die trailers op events. U heeft ze allemaal gezien. En dus. werkt een reclame uiting op een trailer.

Het mooie van een Promotietrailer is dat het een mobiel medium is, de ene dag in Zandvoort, de andere dag op locatie bij een event in Brussel. Om vervolgens naar Milaan te rijden. U kunt deze trailer huren voor een bepaalde periode tegen bijzonder interessante voorwaarden. Met chauffeur, zonder chauffeur. Volledig naar uw wensen ingericht en op een plek waar u uw klanten kunt verwachten. Wat te denken van een compleet multimedia systeem, koelkast, catering? Dat kan allemaal met de luxe reclame trailers van Van Geel.

Wat begon als een gaatje in de markt is uitgegroeid tot een internationaal professioneel bedrijf dat werkgelegenheid biedt aan 20 enthousiaste medewerkers, met klanten in uiteenlopende branches. Uw wensen die u als klant heeft staan centraal bij de uitvoering van uw project. Het is niet voor niets dat u wereldmerken op onze trailers tegenkomt. Immers, met een dergelijke trailer val je op, en niet zomaar, je valt alleen al op vanwege de afmetingen.

Je komt de promotietrailers van Van Geel tegen op de meest uiteenlopende plaatsen, bij voetbalwedstrijden, pop evenementen, politieke bijeenkomsten, kortom een gevarieerd speelveld. En . wij voelen ons thuis op uw speelveld.

Denk eens serieus na over het organiseren van een echte roadshow. We ontwerpen graag uw roadshow, geheel naar uw wens en . binnen uw budget. Maak gebruik van uw marketing budget en ontdek zelf welke voordelen een structurele campagne u oplevert. Van Geel staat naast u bij de ontwikkeling van uw campagne en geeft u deskundig advies.

Contact

Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden van een Van Geel Roadshows promotiebus, dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. Voor een afspraak kunt u bellen naar (+31)6 – 46 06 52 60 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Promotiebus

Dag van de logistiek mei 2016, Tilburg