Een expandable trailer huren?

Een expandable trailer huren?

Als u de expandable trailers over de weg ziet rijden, en bij uw evenement ziet aankomen, zien zij er bijna hetzelfde uit als alle andere vrachtwagen combinaties die u ziet rijden. Echter op locatie worden ze op hun plaats gezet en veranderd tot grote expandable units.

Wat is een expandable trailer? De van oorsprong Engelse term betekent letterlijk vertaald ‘uitbreidbaar’. De uitbreidbare ofwel uitschuifbare trailer is inzetbaar voor promotionele doeleinden maar óók voor een vergadering op locatie of als hospitality ruimte. Alle trailers van Nas Roadshows zijn voorzien van vele ramen waardoor er veel daglicht binnenkomt. Daarnaast beschikken onze trailers ook over een licht- en geluidsset dat naar wens in te stellen is.

Volledig hydraulisch breiden onze trailers zich in de hoogte maar voornamelijk in de breedte uit. De opgebouwde trailer heeft een vloeroppervlakte van 40 tot 60 vierkante meter.

Compleet met  glazen wanden heeft u een ruimte tot uw beschikking die voor allerlei doelen inzetbaar is. Vele klanten maakten al gebruik van onze expandable trailers voor een roadshow, een VIP ontvangst, vergadering op locatie, seminar ruimte, mobiele showroom, beurs stand.

Ziet u ook het voordeel, in aarzel niet langer en neem contact op voor meer informatie.

Verstuur uw reactie

Your email address will not be published.