Bestickering

Als u uw bedrijf of merk op een verrassende manier onder de aandacht wil brengen bij klanten is het huren van een promotietrailer van Nas Roadshows de ideale oplossing. Waarom? U heeft de mogelijkheid de trailer in te richten aan de hand van de huisstijl. Zowel de binnenkant als de buitenkant kan naar wens worden ontworpen. Zo kunt u zelf het interieur kiezen en op maat laten maken. Onze ervaren medewerkers kijken dan met u waar u de trailer voor kunt inzetten en aan de hand daarvan maken we een passend interieur. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur? Neem eens een kijkje bij interieur. 

Maar ook de buitenkant van de trailer kunt u helemaal op maat laten maken. Zo heeft u de mogelijkheid om de  buitenkant te laten bestickeren. De bestickering kan bestaan uit de naam van het bedrijf, het logo, de reclame boodschap, de slogan van het bedrijf of een afbeelding. Vindt u een sticker niet genoeg? Laat de trailer dan wrappen. Dit houdt in de dat hele buitenkant van de trailer vol zit met bestickering. Naast dat de trailer opvalt bij de klanten op een evenement of beurs, trekt de trailer ook de aandacht als u onderweg bent. Dit wordt ook wel ‘marketing on the road’ genoemd.

Nieuw! De promotietrailer van Nas Roadshows kan worden voorzien van een ingebouwde ledwall. Op locatie gaat de klep aan buitenzijde van de trailer open, waardoor er een ledwall van 2,5 x 2 meter verschijnt.

Redenen om een promotietrailer te huren:

  • Verrassende manier contact met klanten
  • Promotie onderweg
  • Promotie op locatie
  • De mogelijkheid om bestickering aan te brengen voor het overbrengen van de huisstijl
Bestickering promotietrailer
Bestickering promotietrailer

Contact

Heeft u interesse gekregen in het huren van een promotietrailer? Wilt u een trailer huren met bestickering? Of heeft u vragen over het laten bestickeren van een trailer? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +31646065260.