Hieronder een overzicht van de verschillende trailers die u bij ons kunt huren. Wat is uw reden om een trailer te huren? Heeft u een nieuw product toegevoegd aan uw assortiment en wilt u deze op een unieke manier op de markt brengen? Wilt u uw vaste klanten bedanken met een borrel? Of wilt een training op seminar op locatie geven? Welk doel u ook heeft, bij Nas Roadshows bent u op het juiste adres! Bekijk onze trailers hieronder.

Promotie trailer - trailers

Promotie trailer

Hospitality trailer - trailers

Hospitality trailer

Seminar trailer - trailers

Seminar trailer

Merchandise trailer - trailers

Merchandise trailer

XPO cruiser - trailers

XPO-cruiser

Alle mogelijkheden opgesomd

Een trailer bij Nas Roadshows is geen gewone trailer. De trucks hebben veel meer mogelijkheden. Zo kunnen de zijkanten van de trailers worden uitgeschoven, waardoor er meer ruimte gecreëerd wordt. Ideaal om uw producten te presenteren, met uw klanten te vergaderen of een borrel te houden.
Daarnaast kan het dak worden omgetoverd tot een dakterras. Heerlijk om tijdens een event op de borrelen met klanten en relaties. Tot slot trekt de trailer ook heel wat bekijks. Deze is namelijk helemaal ingericht in de stijl van uw bedrijf en valt dus écht op. De buitenkant wordt bestickerd en ook het interieur kan op maat worden gemaakt. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op, dan kijken we samen naar alle mogelijkheden voor uw onderneming! 

Contact met Nas Roadshows

Neem contact op via +31646065260, stuur een e-mail naar info@promotiontrailer.nl of vul het contactformulier in. We maken een afspraak en we bespreken uw wensen.

Neem contact met ons op