Mobiele Showroom

Maatwerk merchandise trailer
Stuur me een prijsopgave

Merchandise trailer

Mobiele beursstand

RoC gezichtsverzorging, augustus 2011

Een merchandise trailer biedt veel voordelen ten opzichte van een standaard verkooppunt op een vaste locatie. Met een mobiele merchandise trailer kunt u zich verplaatsen naar locaties en/of evenementen. Locaties, waar uw doelgroep zich bevindt. De trailer kan tevens volledig naar uw wens worden ingericht en wij helpen u hier graag bij. Wij kunnen u het benodigde interieur bieden, van toonbank tot aan een wandconstructie voor het showen van uw producten. Ook aan het exterieur mag niets ontbreken, de trailer kan in zijn geheel bestickerd worden. De buitenzijde van de trailer kan worden voorzien van logo’s van uw bedrijf of slogan’s van een reclameboodschap uit uw huidige campagne.

Uw mobiele verkooppunt

Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om uw merchandise trailer zo aan te kleden, dat hij perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf. Zowel het interieur als exterieur van de trailer moet aansluiten bij de waarden van uw bedrijf of merk. De trailer biedt voldoende ruimte om uw producten neer te zetten en te demonstreren. Op al onze trailers is het mogelijk om uw banners of vlaggen te plaatsen.

Contact

Als u wilt weten wat een merchandise trailer voor uw bedrijf kan betekenen, dan kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 46 06 52 60 of door het invullen van het  contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.