Merchandise trailer van Nas Roadshows

Met een merchandise trailer van Nas Roadshows laat u uw (potentiële) klanten op een leuke manier kennis maken met uw bedrijf. Een trailer biedt dan ook veel meer voordelen ten opzichte van een standaard verkooppunt op een vaste locatie. Met een mobiele merchandise trailer kunt u zich verplaatsen naar locaties en evenementen waar uw doelgroep zich bevindt. De trailer kan tevens volledig naar wens worden ingericht. De buitenkant kan in zijn geheel bestickerd worden. Zo kan u het logo, de slogan, een reclameboodschap of een afbeelding laten zien die kenmerkend is voor uw bedrijf. De buitenkant is geheel naar wens op te maken. Ook de binnenkant kan naar wens worden aangekleed. We helpen u graag bij het leveren van het benodigde interieur. Van een toonbank tot aan een wandconstructie om uw producten te tonen. U roept en wij handelen!

Een merchandise trailer als mobiele verkooppunt

Wij doen er natuurlijk alles aan om uw merchandise trailer zo aan te kleden, dat hij perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. De binnenkant, maar ook zeker de buitenkant van de trailer moet aansluiten bij de waarden van uw bedrijf of merk. Daarnaast biedt de trailer voldoende ruimte om uw producten op een overzichtelijke manier te kunnen demonstreren. Wilt u de trailer nog meer aankleden met banners of vlaggen? Ook dit is mogelijk.

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie over de merchandise trailer van Nas Roadshows? Of bent u benieuwd wat een merchandise trailer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen met Nas Roadshows +31646065260.