Interieur

Interieur

Als u een promotietrailer bij ons huurt haal je het meeste uit de voordelen als deze aansluit op de huisstijl van het bedrijf of het merk. Naast dat je de buitenkant helemaal kan laten bestickeren met het logo of de reclame uiting, is er ook de mogelijkheid om de binnenkant van de trailer naar wens in te richten. U heeft hierbij de keuze uit een standaard interieur of een die voor u op maat is gemaakt. Wilt u graag een op maat gemaakt interieur? Dat kan, wij kijken dan samen met u naar de huisstijl van het bedrijf en we bespreken uw wensen. Wilt u een andere vloer? Een andere kleur aan de wanden? Andere tafels, stoelen en banken? Of wilt u veel  promotiemateriaal verwerken in de trailer? Dat kan allemaal. We kunnen zelfs rekken maken waar u uw producten op een overzichtelijke manier kunt demonstreren. Samen met onze ervaren medewerkers kijken we wat mogelijk is en hoe we de trailer het beste kunnen inrichten. Met welk interieur u de trailer inricht hangt natuurlijk ook af van het doel van de trailer.

De trailer kan dienen als:

  • Showroom
  • Beurs- of informatiestand
  • Vergaderingen en seminars
  • Verkoop van merchandise
  • Mobiele bioscoop
  • En nog veel meer!

Zorg ervoor dat de klant uw bedrijf meteen herkent en bouw een band op. Of geef potentiële klanten een ervaring die ze niet snel vergeten en breid uw klantenkring uit.

Contact

Heeft u nog vragen over hoe u het beste een trailer kan inzetten?  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het op maat laten maken van het interieur? Of bent u juist helemaal overtuigd en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +3113 5220610. Met behulp van onze ervaring gaan we samen met u op zoek naar een passend interieur.