Afmetingen

Voordat u een trailer bij Nas Roadshows gaat huren is het natuurlijk heel belangrijk om te weten wat de afmetingen zijn. Zo kunt u van te voren kijken of de trailer past op een evenement of beurs. De promotietrailers die wij inzetten voor een roadshow of als mobiele showroom zijn zogenaamde full size trailers. Dit betekent dat de afmetingen van een gesloten trailer nagenoeg gelijk zijn aan een standaard trailer die u op de weg ziet rijden. Eenmaal op locatie wordt de promotietrailer uitgeschoven en opgebouwd. Afhankelijk van de trailer en uw wensen variëren de afmetingen van de promotietrailer op locatie. Zo kunnen beide wanden worden uitgeschoven, kunnen er rekken op het dak worden geplaatst, maar kan er aan de achterkant ook nog het een en ander uitgeschoven worden. De keuze is aan u!

Afmetingen trailer
Afmetingen trailer

In transport stand

De gesloten promotietrailer heeft het volgende formaat:

  • Lengte          16,5 meter
  • Breedte           2,7 meter
  • Hoogte               4 meter

Op locatie

De promotietrailer op locatie heeft het volgende formaat:

  • Lengte              14 tot 23 meter
  • Breedte            6 tot 10 meter
  • Hoogte             6 meter inclusief dakterras

Een promotietrailer kan worden gebruikt met of zonder een trekkend voertuig ervoor. Indien u ervoor kiest de trekker los te koppelen, bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek, dan kan de trailer afgeschermd worden door middel van metalen beplating. De trailer past dan beter op zijn plek en is ook nog een netjes afgewerkt.

De terreingewichten van de trailer variëren tussen de 25 en 33 ton rijklaar gewicht.

Contact

Heeft u nog vragen over de afmetingen, het gewicht of hoe het zit met het trekkende voortuig? Neem dan contact met Nas Roadshows op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +31646065260.