Meer vraag naar innovatieve vergaderlocaties   

Meer vraag naar innovatieve vergaderlocaties  

Afgelopen zaterdag verscheen er een artikel van de NOS over vergaderen buiten de deur. In het artikel ‘Vergaderen kan ook hip buiten de deur en zonder systeemplafond’ is te lezen dat vergaderen op bijzondere locaties steeds populairder wordt. De trend offside vergaderen sloeg eerder al aan in Amerika maar schijnt nu ook in Nederland terrein te winnen.

Het voordeel van vergaderen op een andere locatie is dat de locatie inspireert. Werknemers zijn even weg uit hun vertrouwde omgeving en veelal zorgt dit voor creatieve ideeën en oplossingen. Naast de creatievere kijk op zaken zorgt het vergaderen op locatie er ook voor dat de vergadering ‘ongestoord’ kan verlopen. De kans dat je gestoord wordt op een externe locatie is veel minder groot.

Een vergadering op locatie wordt het vergaderen van de toekomst. Steeds meer bedrijven verkiezen het vergaderen op een unieke locatie boven de standaard vergaderruimte op het bedrijf. “Bedrijven willen even uit de sleur stappen, weg van kantoor. De dagelijkse dingen loslaten.” Zeker wanneer een bedrijf op zoek naar innovatieve ideeën voor de ontwikkeling van het bedrijf, dan speelt een innovatieve omgeving een belangrijke rol.

Bent u geïnteresseerd in een vergadering op een bijzondere locatie? Nas Roadshows biedt seminar trailers voor een vergadering op locatie. Onze mobiele vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken en in te zetten op de door u gewenste locatie.

Bron: NOS.nl, 20 mei 2017

Verstuur uw reactie

Your email address will not be published.