Hospitality trailer van Nas Roadshows

Met een hospitality trailer van Nas Roadshows kunt u uw klanten, sponsoren of relaties uitnodigen tijdens een evenement. Deze trailer biedt u de mogelijkheid om, in een ontspannen sfeer, in contact te komen met de klant. De trailer kan geheel naar wens worden ingericht. Zo kan u de buitenkant laten beletteren met tekst en afbeeldingen naar wens. De binnenkant kan ook helemaal worden ingericht in de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast kunnen we de catering voor u verzorgen. Hierbij kan u kiezen voor een kopje koffie met wat lekkers tot aan een gehele maaltijd. We gaan graag met u het gesprek aan om uw wensen te bespreken. Naast dat u uw klanten bindt aan het bedrijf, valt de trailer ook op bij (potentiële) klanten. Bent u al enthousiast geworden? Vraag ons om de mogelijkheden!

Een hospitality trailer bindt klanten aan uw organisatie

Het belangrijkste doel van een hospitality trailer van Nas Roadshows is het binden van klanten aan uw organisatie. Daarnaast springt u met een hospitality trailer, ook wel mobiele VIP trailer genoemd, er echt uit op een evenement. Bij welk evenement u een trailer wil inzetten is geheel aan u. Zorg er voor dat uw klanten geboeid en geamuseerd zijn. De door u ingerichte trailer is al een plaatje op zichzelf. Daarnaast zorgt u ervoor dat uw klanten, onder het genot van een hapje en een drankje, kunnen genieten van de beste plekken van het evenement. Het dakterras, waar elke trailer over beschikt, zorgt voor een prachtig uitzicht over de locatie. De klant leert het bedrijf en u op een andere manier kennen en samen met de ervaring van de luxe trailer zal dit leiden tot een positief beeld over uw bedrijf. De klant zal dit niet snel vergeten!

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie? Of kunnen wij iets betekenen in de organisatie van uw evenement? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen met Nas Roadshows naar +31646065260.