Mobiele viptrailer

Maatwerk hospitality trailer
Stuur een prijsopgave

Hospitality trailer

Met een hospitality trailer kunt u uw klanten, sponsors of relaties uitnodigen tijdens een evenement. Deze trailer biedt u de mogelijkheid om, in een ontspannen sfeer, in contact te komen met de klant. De trailer kan geheel naar uw wens worden ingericht. De buitenkant kan beletterd worden met elke tekst of afbeelding die u maar wilt. Verder kunnen we de catering voor u verzorgen, van een kopje koffie met wat lekkers tot een complete maaltijd. Vraag ons voor de mogelijkheden!

Een hospitality trailer bindt klanten aan uw organisatie

Met een hospitality trailer of ook wel mobiele viptrailer zorgt u ervoor dat u er echt uitspringt op een evenement. Uw klanten kunnen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de beste plekken van het evenement. Daarnaast biedt elke trailer een dakterras, dat u veelal een prachtig uitzicht geeft over de locatie. Uw klanten of gasten zullen de ervaring met de luxe  trailer niet snel vergeten en dit zal leiden tot positieve associaties met uw bedrijf.

Contact

Wilt u meer informatie of kunnen wij iets betekenen voor de organisatie van uw evenement? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen met Van Geel Roadshows naar 06 – 46 06 52 60.

hospitality trailer

Sencelicious, oktober 2012