Podiumwagen van Nas Roadshows

Wist u dat het bij Nas Roadshows ook mogelijk is om een trailer in de vorm van een podiumwagen te huren? Een trailer bij Nas Roadshows is geen gewone trailer. Een podiumwagen is zeer geschikt om op elke gewenste locatie een prachtig podium neer te zetten, compleet in de stijl van het evenement. Bestickering van de trailer zorgt voor herkenbaarheid, niet alleen tijdens uw beurs of evenement maar ook onderweg, ‘Marketing in Motion’.

Promotie trailer
Promotie trailer
Promotie trailer - trailers

Waarom een podiumwagen?

Het huren van een podiumwagen geeft extra sfeer aan uw evenement. Het voordeel bij het huren bij Nas Roadshows is dat deze wagen geen standaard uiterlijk heeft, maar compleet naar wens ingericht kan worden.

Bij een (buiten)evenement is natuurlijk mogelijk om een standaard podium op te bouwen voor sprekers of artiesten, maar erg speciaal is het niet. Een prachtige podiumwagen Nas Roadshows is de perfecte oplossing! Een podiumwagen biedt namelijk de mogelijkheid tot:

  • Het uitschuiven van de zijkant waardoor er meer ruimte is voor de artiest of spreker!
  • Het inrichten van het dakterras, een echte must-have bij mooi weer!
  • Het inrichten van de binnen-én buitenkant van het podium, compleet naar eigen wens.
  • Het plaatsen en inrichten van een podiumwagen gaat vele malen sneller dan het opbouwen van een ander podium.

Ruime ervaring in podiumwagens

Nas Roadshows heeft ruime ervaring met podiumwagens en andere mobiele trucks zoals: promotietrailers, hospitality trailers, seminar trailers en merchandise trailers.
Nederland is daarbij een belangrijk gebied voor ons, maar we gaan ook buiten onze landgrenzen. Zo zijn we regelmatig te vinden in landen als Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Met trots kan gemeld worden dat we met het touren voor onze klanten inmiddels 3 continenten hebben bezocht. Bij Nas Roadshows is het heel erg goed mogelijk om meerdere trailers in te zetten voor een evenement.
Ons streven? Een unieke ervaring achterlaten bij de klant door marketing op een andere manier in te zetten. Een podiumwagen van Nas Roadshows zullen mensen niet snel vergeten!

Contact

Bent u helemaal overtuigd over het inzetten van een promotietrailer voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +31646065260.