De Xpo-cruiser van Nas Roadshows

De Xpo-cruiser van Nas Roadshows is in te zetten voor de promotie van uw bedrijf, merk, product of dienst. Daarnaast is de cruiser zeer makkelijk in gebruik door zijn compacte omvang, maar toch zeer ‘ruim’ door de praktische indeling. Ideaal als u geen gebruik wil maken van een grote promotietrailer. De cruiser is minder massaal dan een full size promotietrailer en bovendien kunt u hem zelf besturen met een B-rijbewijs. U kunt dus gemakkelijk uw klanten op locatie bezoeken. De mogelijkheden van deze promotiebus zijn zeer uitgebreid. Het interieur kunnen wij bijvoorbeeld voorzien van flatscreens voor video’s, foto’s of presentaties van uw bedrijf. Ook het exterieur kan volledig op maat worden gemaakt en kunnen we voorzien van uw bedrijfslogo en/of reclameboodschap. Uiteraard zorgen wij, samen met u, voor een ontwerp wat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat de Xpo-cruiser ook meteen dient als promotiemiddel onderweg.

Voordelen van de Xpo-cruiser:

  • Zorgt voor meer naamsbekendheid. Daarnaast is de cruiser zeer veelzijdig en gemakkelijk in te zetten op diverse locaties.
  • Promoot uw nieuwe producten en/of diensten; de promotiebus kan bijvoorbeeld dienen als mobiele beursstand of -showroom.
  • Wordt op maat gemaakt; zowel interieur als exterieur zijn volledig in te richten naar uw wensen en ideeën en kunnen tevens worden voorzien van uw bedrijfsstijl, logo en commerciële boodschap.
  • De Xpo-cruiser is zeer mobiel en in slechts 10 minuten zetten wij hem voor u op. U heeft géén standbouw kosten.
  • Met een Xpo-cruiser kunt u als klant zelf beurzen en klanten bezoeken; voor het besturen van deze trailer variant is alleen een rijbewijs-B vereist.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een Xpo-cruiser van Nas Roadshows? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen met Van Geel Roadshows naar +31646065260