Seminar trailer

Seminar trailer

Een seminar trailer kunt u op meerdere manieren inzetten. Bijvoorbeeld voor het geven van een lezing of een presentatie. Maar ook voor het houden van een vergadering, seminar of een workshop op locatie. De mobiele  trailer kan op verschillende locaties worden ingezet, maar ook voor verschillende doeleinden. Zo kunt u de trailer gebruiken als locatie waar u uw klanten ontvangt voor een hapje en een drankje, en op het andere evenement voor het geven van een lezing of presentatie. De Seminar trailer biedt u veel mogelijkheden. Daarnaast kunt u de trailer aan de buitenkant naar wens bestickeren. Het slimste is om de huisstijl van het bedrijf aan te houden zodat de klant u meteen herkend. Daarnaast is het voor uw bedrijf ook nog eens goede reclame onderweg.

Een Seminar trailer biedt u veel mogelijkheden

Als u gebruik maakt van een seminar trailer, mag u standaard gebruik maken van ons brede interieur assortiment. Verder biedt Van Geel Roadshows de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer, tv, microfoon etc. De buitenkant en binnenkant van de seminar truck kunnen worden beletterd met teksten en afbeeldingen naar wens. Als u op het ene moment een stand op een beurs nodig heeft, maar op het andere moment een vergaderruimte, dan is dat allemaal mogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u uw producten maximaal kunt promoten.

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd hoe u een Seminar trailer kunt inzetten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen met Van Geel Roadshows naar (+31)13 5220610.