Seminar trailer van Nas Roadshows

De mogelijkheden voor het inzetten van een seminar trailer van Nas Roadshows zijn eindeloos. U kunt er bijvoorbeeld een lezing of een presentatie geven. Maar ook voor het houden van een vergadering, seminar of een workshop op locatie is een seminar truck zeer geschikt! De mobiele trailer kan op verschillende locaties worden ingezet en verschillende doeleinden. Zo kunt u de trailer gebruiken om uw klanten te ontvangen voor een hapje en een drankje of voor het geven van een lezing of presentatie. De trailer biedt u veel mogelijkheden. Ook is het mogelijk om de trailer aan de buitenkant naar wens bestickeren. Het slimste is om de huisstijl van het bedrijf aan te houden zodat de klant u meteen herkend. Daarnaast is het voor uw bedrijf ook nog eens goede reclame onderweg.

Een seminar trailer biedt u veel mogelijkheden

Als u gebruik maakt van een seminar trailer van Nas Roadshows, mag u standaard gebruik maken van ons brede interieur assortiment. Verder biedt Nas Roadshows de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer, tv, microfoon etc. De buitenkant en binnenkant van de seminar truck kunnen worden beletterd met teksten en afbeeldingen naar wens. Als u op het ene moment een stand op een beurs nodig heeft, maar op het andere moment een vergaderruimte, dan is dat allemaal mogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u uw producten maximaal kunt promoten.

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd hoe u een seminar trailer kunt inzetten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen met Nas Roadshows naar +31646065260.