Seminar op locatie

Maatwerk seminar trailer
Stuur me een prijsopgave

Seminar trailer

seminar op locatie

XL-S Medical, september 2010

Een seminar trailer kunt u op meerdere manieren gebruiken. Bijvoorbeeld voor het geven van een lezing, een presentatie of voor het houden van een vergadering, seminar of een workshop op locatie. De mobiele  trailer kan op verschillende locaties ingezet worden. Tevens kunt u de seminar trailer ook gebruiken voor verschillende doeleinden. Op het ene evenement kunt u hem gebruiken als locatie waar u uw klanten kunt ontvangen voor een hapje en een drankje en op het andere evenement voor het geven van een lezing of presentatie. De  trailer biedt u veel mogelijkheden. U kunt de trailer aan de buitenkant zo ‘branden’, dat iedereen ziet dat de truck bij uw bedrijf hoort.

Een seminar trailer biedt u veel mogelijkheden

Als u gebruik maakt van een seminar trailer, mag u standaard gebruik maken van ons brede interieur assortiment. Verder biedt Van Geel Roadshows de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer, tv, microfoon etc. De buitenkant en binnenkant van de seminar truck kunnen worden beletterd met teksten en afbeeldingen die u wenst. Als u op het ene moment een stand op een beurs nodig heeft, maar op het andere moment een een vergaderruimte dan is dat allemaal mogelijk. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat u uw producten maximaal kunt promoten.

Contact

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden van een seminar trailer met u kunnen bespreken. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 06 – 46 06 52 60.