Promotie trailer

Promotie trailer

Een promotie trailer is een speciaal ontworpen trailer die wordt gebruikt voor promotionele doeleinden. De trailer is een mobiele marketingtool en kan de standaard beursstand vervangen. De trailers van Nas Roadshows zijn in te zetten voor de promotie van uw bedrijf, merk, product of dienst. Door middel van bestickering kan de trailer ieder gewenst uiterlijk krijgen. Bestickering van de trailer zorgt voor herkenbaarheid, niet alleen tijdens uw beurs of evenement maar ook onderweg, ‘Marketing in Motion’.

Promotie trailer
Promotie trailer
Promotie trailer - trailers

Een promotie trailer huren?

Een promotie trailer huren kan u een enorme voorsprong op uw concurrenten geven. Tijdens een evenement kunt u uw producten kenbaar maken bij de doelgroep, maar u kunt ze uw product ook laten beleven. Als u een trailer gaat huren, kunt u de deze geheel naar uw wens inrichten. U kunt kiezen uit een zeer divers aanbod meubilair, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van uw eigen materiaal. De buitenkant van de trailer kan voorzien worden van de kleuren en het logo van uw bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat u ook onderweg naar de evenementenlocatie zal worden herkend. Een promotie trailer huren is een effectief marketingmiddel voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bent u benieuwd hoe een promotie trailer kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Een promotie trailer is het hart van uw marketing campagne

Met een roadshow kunt u uw producten direct bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. Door een promotie trailer in te huren voor een roadshow, komt u bijvoorbeeld in contact met een doelgroep die nog niet bekend is met uw producten, uw potentiële klant. Tijdens een roadshow kunt u nieuwe klanten aantrekken en de band met uw vaste klanten versterken. Het huren van deze trailer in combinatie met een goed doordachte marketingstrategie zorgt ervoor dat de verkoop van uw product zal stijgen. Op onze website kunt u zien wat Nas Roadshows voor u kan betekenen en met welke projecten wij ervaring hebben.

Contact

Bent u helemaal overtuigd over het inzetten van een promotietrailer voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +31646065260.