Beyoncé The Formation World Tour

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

The Formation World Tour 2016 – Beyoncé

In juli 2016 was het zover, Beyoncé kwam naar Nederland met The Formation World Tour. Ze stond in de Amsterdam Arena en bezorgde iedereen een verpletterende avond. Nas Roadshows was ook aanwezig. En wel met een promotietrailer die werd ingezet om de merchandise te verkopen.

De Money Machine tijdens The Formation World Tour

De promotietrailer van Nas Roadshows is ingehuurd om de merchandise op deze dag te verkopen. Zo’n grote vrachtwagen loop je niet zomaar voorbij en is een echte eyecatcher. De trailer werd dan ook wel de Money Machine genoemd. De trailer stond buiten en vóór en na de show werd de Money Machine werkelijkheid. Het was druk. Veel mensen wilde een tastbare herinnering aan deze te gekke show van Beyoncé. Er waren palen neergezet zodat er rijen gevormd konden worden. Na de show hoorde we van de organisatie dat de drukte mede door het inzetten van de promotietrailer kwam. Hij viel écht op.

De promotietrailer van Nas Roadshows

De trailer was een echte eyecatcher. De buitenkant was namelijk bedrukt met de uitingen van The Formation World Tour. Zo stond een afbeelding van Beyoncé groot op de achterkant en waren de zijkanten bedrukt met de naam van het event. De zijkant van de trailer was opengeklapt en diende als overkapping. Met de grote trappen kon de trailer aan zowel de voor- als zijkant worden betreden. Het gevoel ‘feel free to come in’ werd gecreëerd. In de trailer zat een balie en aan de achterwand stonden poppen met de kleding aan. Op deze manier konden de mensen de merchandise goed zien. De reling op het dak werd gebruikt om een spandoek aan op te hangen voor nog meer publiciteit. Het opbouwen van de trailer is ook heel gemakkelijk. In minder dan een half uur is de promotietrailer opgebouwd en kunt u beginnen met de verkoop. Een makkelijk marketingmiddel om uw producten mee te promoten.

Wilt u ook een promotietrailer huren bij Nas Roadshows? Neem dan contact met ons op via (+31)13 5220610, stuur een e-mail naar info@promotiontrailer.nl of vul het contactformulier in. We maken een afspraak en we bespreken uw wensen.

Neem contact met ons op