Roadshowtrailer

Roadshowtrailer

Een Roadshowtrailer van ‘Van Geel Roadshows’ doet meer dan alleen een commerciële boodschap overbrengen. Een roadshow zal gaan zorgen voor meer naamsbekendheid en een hogere omzet. Onze professionele ondersteuning tijdens evenementen en kwaliteitsproducten garanderen het vermogen om mee te gaan me de steeds veranderende behoeften van de markt.

Met het door ‘Van Geel’ ontwikkelde marketingconcept, de Roadshowtrailer, kunt u in een korte tijd een grote doelgroep bereiken. De juiste merk- en/of logo vermelding zorgt ervoor dat u zichtbaar bent bij uw publiek. Het exterieur van uw trailer wordt aangepast aan uw bedrijfsstijl door middel van belettering met uw logo of een door u gewenste commerciële uiting. U kunt kiezen voor een klein logo op de cabine, op de kop en aan de achterzijde van de trailer, maar u kunt ook kiezen voor een volledige bestickering. Uw Roadshowtrailer wordt dan ingepakt met kwaliteitsfolie, waardoor deze de uitstraling krijgt van uw huisstijl of desgewenste specifieke doelstelling. De Roadshowtrailer zorgt ervoor dat u uw producten of diensten op een zeer aansprekende manier kunt presenteren.

Verder kunt kiezen voor een door u op maat gemaakt interieur, in de stijl die past bij uw onderneming. Ook heeft u als klant de mogelijkheid om een interieur te kiezen uit ons basis assortiment. De mogelijkheden zijn grenzeloos door de doordachte opzet van de trailers. Een Roadshowtrailer van Van Geel biedt een eenvoudige technische besturing aan voor het licht en geluid van de trailer vanaf een i-pad.

Een Roadshowtrailer creëert toegevoegde waarde voor uw onderneming

Er zijn vele manieren waarop u een Roadshowtrailer in kunt zetten om een toegevoegde waarde te creëren bij uw klanten. Naast de functie van een mobiel visitekaartje, kan een trailer uitkomst bieden als presentatiepodium, showroom, trainings- of VIP ruimte of bijvoorbeeld als stand op beurzen. Wij bieden een totaalpakket aan oplossingen en mogelijkheden voor uw evenement.

Wilt u een afspraak maken?

Mocht u interesse hebben in een van onze trailers, dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. Voor een afspraak kunt u bellen naar (+31)13 5220610 of vul het contactformulier in op onze website.

roadshowtrailer

Tele Atlas navigatie, mei 2007