Reclametrailer

Reclametrailer

Een reclametrailer kunt u huren en inzetten bij evenementen of op plaatsen waar u veel potentiële klanten treft. Het kan bijvoorbeeld bij een concert zijn, maar ook in het centrum van een stad, bij een voetbalstadion of op een bedrijventerrein. Met deze mobiele variant kunt u zelfs twee plaatsen per dag aandoen. Terwijl uw mensen direct met de promotie van uw product kunnen starten, zorgt ons personeel ervoor dat de trailer binnen korte tijd gereed is voor gebruik. Het inzetten van een promotietrailer is effectief, mede door zijn opvallende verschijning en flexibiliteit.

Een reclametrailer zorgt voor een duidelijke promotie

Door gebruik te maken van een reclametrailer, bent u een echte blikvanger op elk evenement of plein. De grote, in het oog springende vrachtwagen, zal veel mensen aantrekken. U kunt de trailer zowel aan de buitenkant als binnenkant zo aankleden als u wilt. De reclametrailer kan worden voorzien van logo’s of aantrekkelijk beeldmateriaal. Op onze website kunt u enkele voorbeelden zien.

Contact

Wilt u een reclametrailer huren, dan helpen wij u graag. U kunt maken door het. U kunt een afspraak maken door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar (+31)13 5220610.

reclametrailer

Mastercard, december 2010