Promotrailer huren

Promotrailer huren

Een promotrailer huren kan u een enorme voorsprong op uw concurrenten geven. Tijdens een evenement kunt u uw producten aan de doelgroep laten zien, maar u kunt uw product ook laten beleven. Als u een promotrailer gaat huren, kunt u de trailer geheel naar uw wens inrichten. U kunt kiezen uit een zeer divers aanbod meubilair, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van uw eigen materiaal. De buitenkant van de trailer kan voorzien worden van de kleuren en het logo van uw bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat u ook onderweg naar de evenementlocatie zal worden herkend. Een promotrailer huren is een effectief middel voor de  promotie van uw bedrijf.

Een promotrailer huren voor een roadshow

Met een roadshow kunt u uw producten direct bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. Met een roadshow kunt u nieuwe klanten aantrekken en de band met uw vaste klanten versterken. Een promotrailer huren zorgt er dus voor dat uw naamsbekendheid toeneemt onder de doelgroep. Op deze site kunt u zien wat Van Geel Roadshows voor u kan betekenen en welke projecten wij eerder uitgevoerd hebben.

Contact

Door een promotrailer te huren kunt u uw producten beter en gerichter promoten. Onze medewerkers laten u graag weten hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt uw interesse kenbaar maken door te bellen naar (+31)13 5220610. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.

promotrailer huren

Radio 8FM, maart 2011