Tenneco – Xpo-cruisers

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

Xpo-cruisers Tenneco:

Sinds 2016 beschikken wij over twee Xpo-cruisers: de compacte variant van een promotietrailer. Twee Renault Master busjes zijn omgebouwd tot twee geheel op maat ingerichte showrooms. Het nieuwe concept, de Xpo-cruiser, is compacter maar zeker zo effectief voor de promotie van uw producten.

De Xpo-cruisers zetten we nu voor het derde jaar op rij in voor onze klant Tenneco. Tenneco gebruikt deze marketing tool om producten te promoten bij huidige en potentiële klanten. In het verleden hebben wij samen met Tenneco vele succesvolle roadshows door héél Europa en zelfs daarbuiten georganiseerd. Desondanks zocht de klant naar vernieuwing. Het belangrijk om in te spelen op de veranderende markt en klanten steeds te blijven verrassen met innovatieve ideeën. Samen met Tenneco hebben we het huidige interieur en exterieur van de Xpo-cruiser ontworpen. De maatwerk promotiewagen wordt ingezet voor beurzen maar ook voor het bezoeken van klanten.

Eén van de grote voordelen van de Xpo-cruiser is het gebruiksgemak! Tenneco promoot nu zijn producten direct bij de klant voor de deur. De Xpo-cruiser neemt weinig ruimte in en bovendien staat je mobiele showroom binnen 15 minuten klaar voor gebruik. Een ander groot voordeel is dat voor het besturen van het voertuig enkel een rijbewijs B is vereist. Klanten zijn daarmee niet gebonden aan het inhuren van een ervaren maar ook kostbare chauffeur. Deze optie is echter wel mogelijk.

In 2016 en 2017 hebben de Xpo-cruisers gezamenlijk 62.282 km afgelegd door onder andere: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Kroatië, Slovenië en Griekenland.

Over Tenneco:

Tenneco is een Amerikaans bedrijf dat auto-onderdelen produceert. Bekende merken van Tenneco zijn onder andere de Monroe schokbrekers en de Walker uitlaatsystemen.

Tenneco is een van de grootste producenten van schokdempers ter wereld. In Europa zijn zij de marktleider wat betreft de handel in vervangingsonderdelen en één van de grootste leveranciers van originele auto onderdelen. Klanten van Tenneco zijn met name autobedrijven.