Tenneco Xpo-cruiser

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

Tenneco Xpo-cruiser

Tenneco is een Amerikaans bedrijf dat auto-onderdelen produceert. Bekende merken van Tenneco zijn onder andere de Monroe schokbrekers en de Walker uitlaatsystemen. Tenneco is dan ook een van de grootste producenten van schokdempers ter wereld. In Europa zijn zij de marktleider wat betreft de handel in vervangingsonderdelen en één van de grootste leveranciers van originele auto-onderdelen.

Hoe zet Tenneco de XPO-cruiser in?

Sinds 2016 beschikken wij over twee Xpo-cruisers. Dit is de compacte variant van een promotietrailer. Twee Renault Master busjes zijn omgebouwd tot twee geheel op maat ingerichte showrooms. Het concept ‘de Xpo-cruiser’ is compacter, maar zeker effectief voor de promotie van uw producten. Dat is ook de reden dat we de Xpo-cruisers voor het derde jaar oprij inzetten voor onze klant Tenneco. Tenneco gebruikt deze marketingtool om producten te promoten bij huidige en potentiële klanten. In het verleden hebben wij samen met Tenneco vele succesvolle roadshows door héél Europa en zelfs daarbuiten georganiseerd. Desondanks zocht de klant naar vernieuwing. Het is belangrijk om in te spelen op de veranderende markt en klanten steeds te blijven verrassen met innovatieve ideeën. Samen met Tenneco hebben we het huidige interieur en exterieur van de Xpo-cruiser ontworpen. De maatwerk promotiewagen wordt ingezet voor beurzen, maar ook voor het bezoeken van klanten. In 2016 en 2017 hebben we met de Xpo-cruisers gezamenlijk 62.282 km afgelegd door onder andere: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Kroatië, Slovenië en Griekenland.

De voordelen van de Tenneco Xpo-cruiser

Eén van de grote voordelen van de Xpo-cruiser is het gebruiksgemak. Tenneco promoot de producten direct bij de klant voor de deur. De Xpo-cruiser neemt weinig ruimte in en bovendien staat de mobiele showroom binnen 15 minuten klaar voor gebruik. Een ander groot voordeel is dat voor het besturen van het voertuig enkel een rijbewijs B is vereist. Klanten zijn daarmee niet gebonden aan het inhuren van een ervaren en kostbare chauffeur. Deze optie is echter wel mogelijk.

Wil jij net zoals Tenneco ook op een andere manier de klant kennis laten maken met uw producten? Huur dan een Xpo-cruiser bij Nas Roadshows.

Neem contact met ons op