Tenneco on tour

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

Tenneco on tour

We hebben in verschillende settings getourd voor Tenneco on tour. Tenneco is een Amerikaans bedrijf dat auto-onderdelen produceert. Bekende merken van Tenneco zijn onder andere de Monroe schokbrekers en de Walker uitlaatsystemen. Tenneco is dan ook een van de grootste producenten van schokdempers ter wereld. In Europa zijn zij de marktleider wat betreft de handel in vervangingsonderdelen en één van de grootste leveranciers van originele auto-onderdelen.

Het doel van Tenneco om de Display trailer te huren

Tenneco heeft de display trailer van Nas Roadshows gehuurd om een wauw effect te krijgen bij (potentiële) klanten. Voor Tenneco was het belangrijk om met name de middelgrote en grote beuren in Europa te bezoeken. We zijn dan ook verschillende landen en beurzen afgeweest. Maar het is gelukt. De doelstelling om het wauw effect te krijgen is ruimschoots behaald. Nadat we een jaar hadden getourd met Tenneco kwamen de aanvragen vanzelf binnen. Beurzen en events vroegen of Tenneco deel wilde nemen met hun spetterende trailer.

De Display trailer van Nas Roadshows

De Display trailer valt écht op. De trailer is aan de buitenkant voorzien van bestickering. Beide zijkanten kunnen worden uitgeschoven en zijn voorzien van glazen wanden. Zo kan je naar binnen kijken. De achterkant van de trailer kan omhoog en het dak is omgetoverd tot een dakterras. Hier kun je heerlijk borrelen met lekker weer. Tenneco had de trailer zo ingedeeld dat er in het midden een model auto stond. Als de achterkant open was zag je de voorkant van deze auto. Verder hingen er in de trailer verschillende TV schermen met informatie. Net buiten de trailer was ook nog een opstelling gemaakt om te gamen. Samen met de vele vlaggen viel deze stand erg op! Zeker een wauw effect.

Wil je ook een display trailer huren? Neem dan contact met ons op via (+31)13 5220610, stuur een e-mail naar info@promotiontrailer.nl of vul het contactformulier in. We maken een afspraak en we bespreken uw wensen.

Neem hier contact met ons op