RS Components

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

RS components is een multinational gevestigd in Engeland. Het is ’s werelds meest toonaangevende distributeur op het gebied van elektronica, procesautomatisering en gereedschap. Ze hebben wereldwijd meer dan 1 miljoen klanten.

RS Components als klant bij Van Geel Roadshows

Van juni 2016 tot juli 2017 hebben wij een Roadshow voor RS Components verzorgt. De promotietrailer heeft ruim een jaar getoerd door het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië. In 2016 hebben we met de promotietrailer diverse plaatsen in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Duitsland bezocht. Ook in 2017 koos RS Componets ervoor om hun producten vanuit de promotietrailer in heel Engeland te promoten. Zij hebben bij ons een trailer gehuurd om te testen of het aansloeg om hun klanten op locatie te bezoeken. We bezochten met name grote klanten in de technische en elektronica branche, maar ook technische universiteiten. De trailer was ingericht als een showroom waar medewerkers van klanten of studenten van de universiteiten werden uitgenodigd voor een ontdekkingsreis in de trailer. De trailer was voorzien van verschillende technische snufjes zoals een 3D-printer, besturingscomponenten en gereedschap.

Doordat de trailer aan de zijkant kan worden uitgeschoven creëer je en grotere ruimte. Ze gaven de mensen de mogelijkheid om kennis te maken met de techniek. De wanden van de trailer waren gevuld met technische apparaten en in het midden stonden computers. De buitenkant van de trailer was voorzien van de slogan ‘IT’S ON – INNOVATION IN MOTION’ en op de achterkant van de trailer stond de naam van het bedrijf. Naast dat de trailer op locatie dus de nodige aandacht trok, viel hij onderweg ook erg op.

Ben jij ook een bedrijf die zijn producten wilt promoten of op een andere manier naamsbekendheid wil genereren? Huur dan ook een promotietrailer bij Van Geel Roadshows. We bespreken samen uw wensen en maken een plan van aanpak.

Neem contact met ons op