MST – Seawork

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

Een van onze klanten waar we regelmatig mee samenwerken is MST Seawork. MST levert met name grote rubberboten aan de Marine en aanverwante professionele gebruikers over de hele wereld. Met het huren van een promotietrailer van Nas Roadshows wilde zij een ontvangstruimte bieden voor hun klanten en leveranciers. Met het publiek aan de ene kant en het water waarin de steiger met de boten ligt aan de andere kant. Ideaal om de klanten en leveranciers te ontmoeten.

De promotietrailer voor MST – Seawork

Op en professionele bootshow in Southampton Engeland hebben wij een promotietrailer neergezet voor MST Seawork. Deze klant maakt graag gebruik van deze specifieke trailer omdat dit een kant en klare stand is. Een ander groot voordeel voor MST is dat er zoveel gebruik wordt gemaakt van glas. De voorkant en de achterkant van de trailer zijn namelijk helemaal voorzien van een glaswand. De glazen panelen kunnen worden opengezet zodat er nog meer contact met de (potentiële) klanten mogelijk was. De stand lag aan een steiger waar men hen boten aan konden leggen. Door de glazenwanden kon je door de trailer heen de boten in het water zien liggen. Deze werden deze dag gebruikt om een proefvaart mee te maken. Met het goede weer wat we die dag hadden kon optimaal gebruik worden gemaakt van het balkon. Samen met (potentiële) klanten werd hier gekeken naar de boten die aan het water lagen en werd er geborreld.  Zoals te zien op de afbeeldingen is de trailer in de stijl van het bedrijf ontworpen. De naam staat aan de buitenkant van de trailerDoor het goede weer en de grote opkomst was het een zeer geslaagde dag.

Ervaringen

MST – Seawork is heel erg tevreden. We werken ongeveer al 5 jaar met hen samen en elk jaar willen ze opnieuw touren met de trailer. Een van de grote voordelen vinden zij is dat de DAF van de trailer afgehaald kan worden. De voorkant wordt bedekt met metalen platen waardoor je niet ziet dat het een trailer is.

Wilt u ook een promotietrailer huren om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen? Dat kan!

Neem contact met ons op