HAN Tech Truck – Promotietrailer

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

HAN Tech truck

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences) behoort tot de grootste hogescholen van Nederland. Vanuit de campussen in Arnhem en Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 34.000 studenten een opleiding. Voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen rijden wij al enkele jaren rond met de HAN Tech truck. Met deze truck gaat de HAN de middelbare scholen van Nijmegen en omstreken af. Het technische vakgebied krijgt extra aandacht, zodat de leerlingen alvast kennis maken met techniek. Het doel van de HAN is dan ook om de middelbare scholieren kennis te laten maken met bepaalde opleidingen zodat ze bij het kiezen van een opleiding hier niet helemaal blanco in gaan. Daarnaast is het natuurlijk ook voor naamsbekendheid van de Hogeschool.

Wat houdt de HAN Tech truck in?

De HAN Tech truck is een mobiele presentatieruimte waarmee langs middelbare scholen in Nijmegen en omstreken wordt gereden. De trailer staat dicht bij de school geparkeerd en in groepen hebben scholieren de mogelijkheid de trailer te betreden. Aan de hand van doe-boekjes, verschillende proefjes en de nodige uitleg ervaren de scholieren de technische opleiding en krijgen ze een goed beeld van de HAN. De leerlingen kunnen ontdekken of een technische opleiding bij hen past. Doordat beide kanten van de trailer uitgeschoven kunnen worden wordt er een ruimte gecreëerd waar een klas leerlingen kwijt kan onderverdeeld in groepjes. Op deze manier ondervinden de leerlingen samen de technische proefjes.

Ervaringen promotietrailer

De reacties van zowel scholieren als decanen zijn heel erg enthousiast. Want ook voor de decanen is een uur spenderen in de HAN Tech truck een hele beleving. Naast dat de activiteiten in de trailer goed worden opgepakt valt de trailer ook erg op. De buitenkant van de promotietrailer is voorzien van het HAN logo. Dit zorgt ervoor dat de truck niet alleen onderweg, maar ook op de schoolpleinen veel bekijks geeft. Uit de statistieken van de HAN blijkt dat het effect van de promotietrailer erg goed is. De aanmeldingen voor technische opleidingen is de laatste jaren zichtbaar gestegen.

Wilt u ook een promotietrailer huren om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen? Dat kan!

Neem contact met ons op