HAN Tech Truck – Promotiontrailer

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

HAN Promotietrailer

De HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, toert jaarlijks met de HAN Tech Truck naar scholen om toekomstige studenten op een hele leuke manier kennis te laten maken met de technische opleidingen binnen de HAN. In de promotietrailer kunnen de leerlingen de verschillende facetten van de technische studies ontdekken.

Al ruim drie jaar zet de HAN een promotietrailer van Van Geel Roadshows in. In de eerste plaats om de Techniek opleidingen van de HAN onder de aandacht te brengen bij middelbare scholieren. Scholieren, voor wie het vaak lastig is om een juiste studiekeuze te maken, kunnen proeven van de Technische opleidingen van de HAN. Door middel van proefjes, innovatieve projecten- en informatie van oud-studenten kunnen leerlingen ontdekken of een technische opleiding bij hen past. En op de tweede plaats om de Techniek in het algemeen te promoten.

De HAN Tech Truck bezoekt in het (voor- en) najaar scholen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. De trailer, voorzien van HAN logo’s, zorgt ook voor reclame en herkenbaarheid onderweg.
Niet alleen onderweg valt de promotietruck op maar ook op de schoolpleinen, waar veel publiek passeert, heeft de trailer een hoge opvalwaarde. Uit de statistieken van de HAN is het effect van de promotietrailer gebleken, de aanmeldingen voor de Technische opleidingen van de HAN zijn zichtbaar gestegen.

Over de HAN

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences) behoort tot de grootste hogescholen van Nederland. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 34.000 studenten en 80 bachelor- en masteropleidingen.

Over de Faculteit Techniek

De Faculteit Techniek verzorgt alle bacheloropleidingen en masterprogramma’s bij de HAN op het gebied van autotechniek-, ingenieurs- en laboratoriumopleidingen. Met een opleiding in de techniek legt een student een brede basis voor een goede carrière, in Nederland of internationaal.