Bihr

Promotie trailer Bihr

  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio
  • portfolio

Bihr is een internationale groothandel in accessoires en onderdelen voor motorfietsen, scooters, quads, jetski’s en auto’s.

In 2016 is Bihr klant geworden bij Nas Roadshows. We begonnen met een mobiele showroom, maar inmiddels wordt de promotietrailer ingezet op beurzen en evenementen. Vooral in Frankrijk, Zwitserland, Scandinavië en de Beneux touren we rond. Na het goede jaar van 2016 heeft Bihr in 2017 en 2018 opnieuw de promotietrailer gehuurd. De reden dat Bihr de promotietrailer huurt is aan de ene kant om een kopje koffie met de dealers te drinken en aan de andere kant om de klanten kennis te laten maken met het assortiment. Oftewel push- en pull marketing.

De promotietrailer van Bihr

Het grootste voordeel van de trailer gemak. Het evenementen team kan heel gemakkelijk een evenement bezoeken omdat alles in de trailer zit. De buitenkant van de trailer is voorzien van de bedrijfsnaam en de slogan. Op deze manier valt de truck niet alleen op locatie op, maar ook onderweg. En met de motoren buiten bij de trailer was het helemaal een eyecatcher. De evenementen waar Bihr stond waren buiten en we hadden voornamelijk goed weer. Het dakterras die zij ter beschikking hadden was dan ook een pluspunt. Bihr zat hier vaak samen met dealers. Het offline contact wat je dan met je (potentiële) klanten hebt zorgt voor een goede klantbinding. De binnenkant van de trailer is helemaal ingericht in de stijl van Bihr. Daarbij is de achterwand zo ingericht dat deze in een half uur compleet gewisseld kan worden van productlijn. Op deze manier konden ze verschillende merken en producten laten zien. Doordat de zijkant van de trailer uitgeschoven kan worden was er een showroom gecreëerd. Binnen stond een tafel met stoelen, waar gesprekken gevoerd konden worden.

Na het succes van alle evenementen is de samenwerking van Bihr en Nas Roadshows zijn volgende stappen aan het nemen. Ze gaan de unit namelijk inzetten op binnen beurzen. De kosten ten opzichte van standbouw is vele malen lager en de uitstraling blijft fantastisch.

Wil jij ook een promotietrailer huren om uw bedrijf op een andere manier in de markt te zetten?

Neem contact met ons op