Een tour door Europa met onze promotietrailers

Een tour door Europa met onze promotietrailers 

Onze trailers nodig voor een tour door Europa? Geen probleem! De trailers van Nas Roadshows rijden heel Europa rond voor uw bedrijf. Ook buiten Nederland is onze belangrijkste prioriteit een mooie roadshow neer te zetten. Waar u ook naartoe wilt in Europa, wij leveren goede service en kwaliteit.

Voor onze klant Bihr hebben we in april een gave tour gemaakt door Spanje, Portugal en Frankrijk. Hier heeft Bihr met onze trailer, geheel in stijl, een bezoek gebracht aan vier motorcross evenementen. Denk hierbij aan een motorcross wedstrijd, een beurs en een internationaal evenement van Bihr zelf. Zo hebben we in Spanje de MXGP in Valencia en de IFEMA-beurs in Madrid bezocht, in Portugal hebben we ook een MXGP bezocht en tot slot in Frankrijk de Bihr Adventure in Neuvéglise.

Een roadshow door Europa 

Hoewel het weer in Nederland tropisch was, waren de weersomstandigheden in Portugal dat helaas niet. Ook in deze omstandigheden leveren wij goede service zodat u zo min mogelijk last ondervindt van het slechte weer. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat ondanks de weersomstandigheden onze klanten droge en warme voeten hadden. De klanten van Bihr werden op een droge plek ontvangen waar de mogelijkheid was met de klanten te praten en hun merk aan de man te brengen. Betere reclame voor uw merk tijdens een groot evenement is er niet toch?

Daarnaast bezoeken we tussen de evenementen door een truckwash zodat u bij het volgende evenement weer met een schone trailer aan komt rijden.

Door het stoere ontwerp van de Bihr trailer kon iedereen, overal waar we reden, duidelijk zien dat het een trailer was van Bihr. Een goede manier van reclame maken onderweg, en dat door héél Europa.  U bepaalt zelf hoe de trailer eruit komt te zien én hoe de binnenkant van de trailer ingericht wordt. Op een evenement gasten ontvangen? Op een beurs lezingen geven? Tijdens een evenement merchandise verkopen? Het is allemaal mogelijk met één van onze promotietrailers. Bihr had zélfs een dakterras op hun promotietrailer. Zo hadden ze de mogelijkheid klanten mee te nemen naar het dakterras en daar te genieten van het uitzicht over het gehele terrein. Dat was zeker de moeite waard want in Frankrijk en Spanje waren de weersomstandigheden een stuk beter.

Ook een tour maken door Europa met één van onze trailers? Of een Roadshow in Nederland?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verstuur uw reactie

Your email address will not be published.